9 Eylül 2011 Cuma

2011 Emmy Ödülleri! [Drama]


18 Eylül akşamı, 2011 Emmy ödülleri sahiplerini bulacak! Adaylar kimler, peki gizli gizli kimlerin kazanmasını istiyoruz? Ama kimlerin olasılığı daha yüksek? 

Önce drama dalı ile başlıyoruz!

Drama Dalında En İyi Dizi Adayları:

  • Boardwalk Empire
  • Dexter
  • Friday Night Lights
  • Game of Thrones
  • The Good Wife
  • Mad Men

Kim Kazansın: The Good Wife
Kim Kazanacak: Mad Men

Ah, Mad Men... Herkes seni çok seviyor değil mi? Ama The Good Wife? Bu sezonun en iyi draması nasıl gözden kaçar? Game of Thrones'un da sağlam sezonu ile beklentisi olacağını sezebiliyorum, ama, yapmayın. Mad Men bu.


Drama Dalında En İyi Kadın Oyuncu:


Kim Kazansın: Julianna Margulies
Kim Kazanacak: Julianna Margulies

Her ne kadar final sezonu ve bugüne kadar gösterdiği harika performans ile Connie Britton'a bir selam vermelerini içimden geçirsem de, bu grubun lideri kesinlikle Marguiles. The Good Wife, bu yılın en iyi draması demiştim, değil mi?


Drama Dalında En İyi Erkek Oyuncu:


Kim Kazansın: Timothy Olyphant
Kim Kazanacak: Jon Hamm

Justified'ın bu dalda kazanamayacağını biliyoruz ama Mad Man ve ödüllerinden siz de sıkılmadınız mı? House bu sezon sonunda hiç bir dalda aday gösterilmeyi haketmiyordu! Gerçi Laurie, elindekinin en iyisini yaptı, kabul, ama o zaman Grey's Anatomy'nin her sezonu için birilerini aday göstermemiz gerekirdi!


Drama Dalında En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu:


Kim Kazansın: Margo Martindale (olmazsa Archie Panjabi)
Kim Kazanacak: Margo Martindale

Küçük kalbim biricik Kalinda'mı adaylar arasında görmekten bile mutlu ama bu senenin kazananı Margo Martindale olmak durumunda. Panjabi dışında diğerlerinin şansı bile yok. Sorry, Mad Man!


Drama Dalında En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu:


Kim Kazansın: JOHN FUCKING NOBLE!
Kim Kazanacak: Peter Dinklage veya Walton Goggins

Çok sıkıcı bir bölüm. Josh Charles'ı seviyorum, evet, ama En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu mu? Değil. Peter Dinklage bu sene Game of Thrones'un sanıyorum en güzel tarafıydı. Ama diğer yorumlar sanki biraz Walton Goggins'e kaymış gibi. Kimin umrunda? JOHN NOBLE NEREDE?!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder