10 Eylül 2011 Cumartesi

2011 Emmy Ödülleri! [Komedi]


18 Eylül akşamı sahiplerini bulacak 2011 Emmy Ödülleri'nin tahmin ve değerlendirmesine Komedi dalıyla devam ediyoruz... Sadece 8 gün kaldı!

Komedi Dalında En İyi Dizi Adayları:

  • Glee
  • Parks & Recreation
  • The Office
  • Modern Family
  • 30 Rock
  • The Big Bang Theory

Kim Kazansın: The Big Bang Theory / Modern Family
Kim Kazanacak: Modern Family

Glee, bu sene hiç şansın yok biliyorsun değil mi? ÇUNKU DEVAMLILIK ADI VERILEN KONSEPTTEN O KADAR UZAKSIN KI IZLEYENLERI ÇILDIRTIYORSUN VE RACHEL GERÇEKTEN CATS'IN ARTIK BROADWAY'DE OYNAMADIGINI NASIL BILMEYEBILIR, NASIL? GERÇEKTEN?! Herneyse. Bu kadar çok adaylık ve SAG ödülü ile artık neredeyse Modern Family'nin kazanması zorunlu. 


Komedi Dalında En İyi Kadın Oyuncu:

Kim Kazansın: Amy Poehler
Kim Kazanacak: Laura Linney

The Big C'nin neden bu denli beğenildiğini anlayamayanlardanım. Sorry.


Komedi Dalında En İyi Erkek Oyuncu:

Kim Kazansın: Johnny Galecki
Kim Kazanacak: Steve Carell

HERKES Jim Parsons'ı seviyor. Johnny Galecki'nin de biraz sevgiye ihtiyacı var. Henüz şans vermediğim için yorum yapamıyorum ama eleştirmenlerin favorisi olduğu kesin. Gene de, Steve Carell'in son sezonu. Bunu yenebilecek birşey göremiyorum.


Komedi Dalında En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu:

Kim Kazansın: Sofia Vergara
Kim Kazanacak: Sofia Vergara

GLEE! Ugh. Jane Lynch eline verilen o zavallı, zavallı, senaryo bile denilemeyecek deneme ile elinden geleni yaptı bu sene, ama... GLEE sonuçta! Hot in Cleveland, Betty White'la bile çekilmiyor. Nina Van Horn beni kandıramaz. "Victoria Chase"miş! Sonuç itibariyle, Sofia Vergara'nın ekranda muhteşem göründüğünü Emmy'ciler de biliyor.


Komedi Dalında En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu:

Kim Kazansın: Ty Burrell
Kim Kazanacak: Jon Cryer dışında herhangi birisi. İçimden Ed O'Neill geçiyor.

Jon Cryer mı? Gerçekten mi, Emmy? Jon fucking Cryer? Charlie ölmüşken NEDEN Two and a Half Men adındaki bu eziyete bir son vermiyorsunuz? Sevgili Chris Colfer, sana Emmy adaylığı sağlayan dizin aynı zamanda bu sezon ortaya çıkardığı rezalet iş yüzünden ödülü senden çalıyor, biliyorsun değil mi? Sonuç itibariyle, kazanan bir kez daha Modern Family! Yaşasın! I love you, Phil!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder